Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45088
Название: Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства
Авторы: Черевична, Н. І.
Середенко, В. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Черевична Н. І., Середенко В. В. Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 436-437
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45088
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-437-438.pdf127.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.