Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45088
Title: Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства
Authors: Черевична, Н. І.
Середенко, В. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Черевична Н. І., Середенко В. В. Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 436-437
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45088
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-437-438.pdf127.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.