Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45087
Title: Інноваційний маркетинг та його основні тренди в закладах готельно-ресторанного господарства
Authors: Червоний, В. М.
Вікулова, Д. Р.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Червоний В. М., Вікулова Д. Р. Інноваційний маркетинг та його основні тренди в закладах готельно-ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 434-435
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45087
Appears in Collections:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-435-436.pdf161.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.