Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45081
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Гриценко, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T09:37:42Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T09:37:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Червоний В. М., Гриценко О. А. Перспективи використання української кухні в арт-кафе. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 427-429 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45081 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання української кухні в арт-кафе | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-429-430.pdf | 125.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.