Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45074
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТатар, Л. В.-
dc.contributor.authorКоновалов, Д. А.-
dc.date.accessioned2024-01-09T09:18:45Z-
dc.date.available2024-01-09T09:18:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТатар Л. В., Коновалов Д. А. Упровадження інтернет-технологій у діяльність готельно-ресторанного підприємства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 422uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45074-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУпровадження інтернет-технологій у діяльність готельно-ресторанного підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-423.pdf120.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.