Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45068
Title: Аналіз та систематизація інновацій у готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Скирда, О. Є.
Ященко, Д. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Скирда О. Є., Ященко Д. В. Аналіз та систематизація інновацій у готельно-ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 417
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45068
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-418.pdf120.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.