Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44785
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСапожнікова, Л. Я.-
dc.contributor.authorДурдиєв, Д.-
dc.date.accessioned2024-01-04T11:46:37Z-
dc.date.available2024-01-04T11:46:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДурдиєв Д. Номінаційні моделі на позначення борошняних виробів в українській мові. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Сапожнікова Л. Я. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 267.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44785-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНомінаційні моделі на позначення борошняних виробів в українській мовіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_267.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.