Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44776
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПодворна, Л. А.-
dc.contributor.authorГур’єв, В. І.-
dc.date.accessioned2024-01-04T10:46:52Z-
dc.date.available2024-01-04T10:46:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГур’єв В. І. Сoncept of needs in the structure of philosophy (Концепція потреб у структурі філософії). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 260.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44776-
dc.description.abstractПочнемо з основи – потреб людини. Це її фундаментальна риса, неповторна суттєва характеристика.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleСoncept of needs in the structure of philosophy (Концепція потреб у структурі філософії)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_260.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.