Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПодворна, Л. А-
dc.contributor.authorГончарова, Ю. Д.-
dc.date.accessioned2024-01-04T10:39:58Z-
dc.date.available2024-01-04T10:39:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГончарова Ю. Д. Major breakthroughs of innovative technologies in the hotel industry (Основні прориви інноваційних технологій у готельному бізнесі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 257.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44772-
dc.description.abstractУ найзагальнішому вигляді інновація – це процес використання знання й інформації для створення і впровадження чогось нового і корисного.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleMajor breakthroughs of innovative technologies in the hotel industry (Основні прориви інноваційних технологій у готельному бізнесі)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_257.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.