Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44712
Title: | Основні чинники формування конкурентних переваг органічної продукції |
Authors: | Сухомлинова, К. С. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Сухомлинова К. С. Основні чинники формування конкурентних переваг органічної продукції. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 182-184 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44712 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-183-185.pdf | 165.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.