Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44712
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухомлинова, К. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-02T14:31:32Z | - |
dc.date.available | 2024-01-02T14:31:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сухомлинова К. С. Основні чинники формування конкурентних переваг органічної продукції. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 182-184 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44712 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Основні чинники формування конкурентних переваг органічної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-183-185.pdf | 165.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.