Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44637
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ков’ях І. І. | - |
dc.contributor.author | Баган Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-02T08:12:22Z | - |
dc.date.available | 2024-01-02T08:12:22Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Баган Д. О. Christmas pudding – a festive british dessert (Британський різдвяний пудинг). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 229. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44637 | - |
dc.description.abstract | У доповіді наводиться інформація про найулюбленіший різдвяний десерт британців – різдвяний пудинг, його рецептура, технологія приготування, подача, традиції споживання. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Christmas pudding – a festive british dessert (Британський різдвяний пудинг) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_229.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.