Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44583
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Szwacka-Mokrzycka, J. | - |
dc.contributor.author | Savytska, N. | - |
dc.contributor.author | Lylyk, I. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-29T11:49:25Z | - |
dc.date.available | 2023-12-29T11:49:25Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Szwacka-Mokrzycka J., Savytska N., Lylyk I. Responsible organic food marketing. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 104-105 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44583 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Responsible organic food marketing | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-105-106.pdf | 87.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.