Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44554
Title: Використання процесного підходу в концепції стратегічного управління підприємствами
Authors: Марюха, К.
metadata.dc.contributor.advisor: Ольшанський, O. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Марюха К. Використання процесного підходу в концепції стратегічного управління підприємствами. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ольшанський O. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 195.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44554
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_195.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.