Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44554
Title: | Використання процесного підходу в концепції стратегічного управління підприємствами |
Authors: | Марюха, К. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ольшанський, O. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Марюха К. Використання процесного підходу в концепції стратегічного управління підприємствами. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ольшанський O. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 195. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44554 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_195.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.