Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4429
Название: | Стратегічні напрямки підвищення ефективності виробництва зерна в Україні |
Другие названия: | Strategic directions to improve the efficiency of grain production Ukraine |
Авторы: | Ворвуль, Ю. С. |
Научный руководитель: | Богомолова, К.С. |
Ключевые слова: | ефективність виробництва;рослинництво;зернові культури;валовий збір;урожайність;efficiency of production;plant growing;grain crops;gross collection;yield |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Ворвуль Ю. С. Стратегічні напрямки підвищення ефективності виробництва зерна в Україні. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 1. С. 17-20. |
Серия/номер: | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 1 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розглянуто науково-практичні основи формування ефективного виробництва зерна.
Проаналізовано сучасний стан виробництва та економічної ефективності зерновиробництва у
сільськогосподарських підприємствах України. Окреслено основні проблеми, що зменшують ефективність виробництва зернових культур. Визначено шляхи удосконалення і підвищення ефективності виробництва зерна. The article deals with theoretical and practical bases of formation of effective grain production. The current state of the production and economic efficiency of grain production in the agricultural enterprises of Ukraine. Outlined the main problems that reduce the efficiency of crop production. The ways of improving the efficiency of grain production. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4429 |
ISBN: | 978-617-7602-64-3 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnik SNT_V. 1_2019-17-20.pdf | 810.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.