Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44231
Назва: | Дослідження втрат цукроносної маси при безкопірному зрізі гички цукрових буряків |
Інші назви: | И следование потерь сахароносной массы при бескопирном срезе ботвы сахарной свеклы. Mathematical modeling and experimental researches of technological process of a cut a tops of vegetable |
Автори: | Булгаков, В. М. Борис, А. М. Борис, М. М. |
Ключові слова: | Root crop;Head of root crop;Tops;Mathematical model;Cut without copying the head of root crops |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Булгаков В. М., Борис А. М., Борис М. М. Дослідження втрат цукроносної маси при безкопірному зрізі гички цукрових буряків. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 124 «Механізація сільськогосподарського виробництва»; Том 1. 2012. С. 240-249. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 124 |
Короткий огляд (реферат): | Визначено експериментальним і теоретичним шляхом втрати цукроносної маси та залишки гички при безкопірному її зрізі. В інтервалі робочих висот зрізу 20...60 мм відхилення теоретичних розрахунків від експериментальних не перевищує 1%. Определены экспериментальным и теоретическим путем потери сахароносной массы и остатки ботвы при безкопирном ее срезе. В интервале рабочих высот среза 20...60 мм отклонение теоретических расчетов от экспериментальных не превышает 1%. The mathematical model of process of without copying the head of root crops is developed. Certainly losses of sugar-bearing mass and tailings of tops by an experimental and theoretical way. In the interval of workings heights of cut 20...60 mm deviation of theoretical calculations from experimental does not exceed 1%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44231 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 124: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_124_2012_T1_32.pdf | 824.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.