Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44231
Title: Дослідження втрат цукроносної маси при безкопірному зрізі гички цукрових буряків
Other Titles: И следование потерь сахароносной массы при бескопирном срезе ботвы сахарной свеклы.
Mathematical modeling and experimental researches of technological process of a cut a tops of vegetable
Authors: Булгаков, В. М.
Борис, А. М.
Борис, М. М.
Keywords: Root crop;Head of root crop;Tops;Mathematical model;Cut without copying the head of root crops
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Булгаков В. М., Борис А. М., Борис М. М. Дослідження втрат цукроносної маси при безкопірному зрізі гички цукрових буряків. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 124 «Механізація сільськогосподарського виробництва»; Том 1. 2012. С. 240-249.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 124
Abstract: Визначено експериментальним і теоретичним шляхом втрати цукроносної маси та залишки гички при безкопірному її зрізі. В інтервалі робочих висот зрізу 20...60 мм відхилення теоретичних розрахунків від експериментальних не перевищує 1%.
Определены экспериментальным и теоретическим путем потери сахароносной массы и остатки ботвы при безкопирном ее срезе. В интервале рабочих высот среза 20...60 мм отклонение теоретических расчетов от экспериментальных не превышает 1%.
The mathematical model of process of without copying the head of root crops is developed. Certainly losses of sugar-bearing mass and tailings of tops by an experimental and theoretical way. In the interval of workings heights of cut 20...60 mm deviation of theoretical calculations from experimental does not exceed 1%.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44231
Appears in Collections:Випуск 124: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_124_2012_T1_32.pdf824.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.