Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44155
Title: | Особливості формування попиту на готельно-ресторанні послуги в передвоєнний період в Україні |
Authors: | Шиян, Д. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Шиян Д. В. Особливості формування попиту на готельно-ресторанні послуги в передвоєнний період в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 37-38 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44155 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-38-39.pdf | 164.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.