Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44155
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШиян, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-12-21T19:37:10Z-
dc.date.available2023-12-21T19:37:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШиян Д. В. Особливості формування попиту на готельно-ресторанні послуги в передвоєнний період в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 37-38uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44155-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсобливості формування попиту на готельно-ресторанні послуги в передвоєнний період в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-38-39.pdf164.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.