Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44104
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМихайлова, М. В.-
dc.contributor.authorЯровий, О. В.-
dc.date.accessioned2023-12-21T09:11:21Z-
dc.date.available2023-12-21T09:11:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЯровий О. В. Маркетингові аспекти клієнтоорієнтованості ресторанних послуг. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Михайлова М. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 109.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44104-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМаркетингові аспекти клієнтоорієнтованості ресторанних послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_109.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.