Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44039
Title: Міжнародна конкурентоспроможність: чинники, що її забезпечують
Authors: Лисак, Г. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Кот, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисак Г. Г. Міжнародна конкурентоспроможність: чинники, що її забезпечують. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Кот О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44039
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_82.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.