Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44021
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГринько, П. Л.-
dc.contributor.authorЕль, Мумен Реда-
dc.date.accessioned2023-12-20T15:58:39Z-
dc.date.available2023-12-20T15:58:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЕль М. Р. Процес інноватизації в умовах цифрової економіки. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Гринько П. Л. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 67.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44021-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПроцес інноватизації в умовах цифрової економікиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_67.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.