Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43926
Title: Захист та карантин рослин: метод. реком. щодо проведення практич. занять для підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» зі спец. 201 «Агрономія»
Authors: Журавська, І. А.
Немерицька, Л. В.
Мельничук, В.
Станкевич, С. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Житомир
Citation: Захист та карантин рослин: метод. реком. щодо проведення практич. занять з навчальної дисципліни «Захист та карантин рослин» для підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» зі спец. 201 «Агрономія» галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство»; уклад.: Л. В. Немерицька, І. А. Журавська, В. Мельничук, С. В. Станкевич. Житомир, 2022. 59 с.
Abstract: Методичні рекомендації містять практичні завдання з тем дисципліни «Захист та карантин рослин» відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія», а саме: методи відбору проб у процесі карантинного огляду та експертизи; відбір проб садивного матеріалу; принципи та правила проведення ентомологічної експертизи; методи встановлення явної і прихованої зараженості продуктів запасу комахами і кліщами; мікологічна, бактеріологічна, вірусологічна, фітогельмінтологічна та гербологічна експертизи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43926
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Zakhyst_PZ_22.pdf819.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.