Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43924
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуравська, І. А.-
dc.contributor.authorНемерицька, Л. В.-
dc.contributor.authorБезверха, Л.-
dc.contributor.authorСтанкевич, С. В.-
dc.date.accessioned2023-12-19T10:38:40Z-
dc.date.available2023-12-19T10:38:40Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЕкологія навколишнього природного середовища: метод. реком. щодо проведення практич. занять з навчальної дисципліни «Екологія навколишнього природного середовища» для підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» зі спец. 201 «Агрономія» галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство»; уклад.: І. А. Журавська, Л. В. Немерицька, Л. Безверха, С. В. Станкевич. Житомир, 2022. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43924-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять практичні завдання з тем дисципліни «Екологія навколишнього природного середовища» відповідно до освітньо професійної програми підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія», а саме: вплив умов існування на розвиток рослин; визначення стійкості рослин до впливу високих температур; вивчення впливу газоподібних викидів підприємств на рослинні організми; дослідження стану деревних зелених насаджень в різних екологічних умовах міста; визначення якості води за допомогою органолептичних показників; забруднення води та деякі способи її очищення; вивчення складу ґрунту; визначення вмісту нітратів у харчових продуктах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherЖитомирuk_UA
dc.titleЕкологія навколишнього природного середовища: метод. реком. щодо проведення практич. занять для підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» зі спец. 201 «Агрономія»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_EKOLOHIYA_PZ_22.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.