Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43919
Title: Агрохімія: метод. реком. щодо проведення практич. занять » для підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» зі спец. 208 «Агроінженерія»
Authors: Немерицька, Л. В.
Журавська, І. А.
Станкевич, С. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Житомир
Citation: Агрохімія: метод. реком. щодо проведення практич. занять з навчальної дисципліни «Агрохімія» для підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» зі спец. 208 «Агроінженерія» галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство»; уклад.: Л. В. Немерицька, І. А. Журавська, С. В. Станкевич. Житомир, 2022. 31 с.
Abstract: Методичні рекомендації містять практичні завдання з усіх тем дисципліни «Агрохімія» відповідно до освітньої програми підготовки молодших бакалаврів спеціальності 208 «Агроінженерія». У рекомендаціях висвітлені практичні аспекти, що пов’язані з роботою майбутніх фахівців зі спеціальності. Завдання підібрані у такому порядку і за ступенем складності, що дозволяють використовувати їх при опануванні нового матеріалу, повторенні, закріплені і підготовці до контрольної та самостійної роботи студентів на заняттях. Наведені рекомендації та фахові завдання допоможуть студентам зорієнтуватись на основних базових поняттях та вміннях спеціальності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43919
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Ahrokhimiya_PZ_22.pdf919.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.