Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43871
Назва: Методика обліку та оподаткування страв і купованих товарів у ресторанному господарстві
Автори: Чабанюк, О. М.
Кузьмінська, К. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Чабанюк О. М., Кузьмінська К. І. Методика обліку та оподаткування страв і купованих товарів у ресторанному господарстві. Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тренди, виклики, міжнародний досвід: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 10 листопада 2023 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 113-114
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43871
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тренди, виклики, міжнародний досвід"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy_conf_10_11_23-114-115.pdf150.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.