Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43871
Title: | Методика обліку та оподаткування страв і купованих товарів у ресторанному господарстві |
Authors: | Чабанюк, О. М. Кузьмінська, К. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Чабанюк О. М., Кузьмінська К. І. Методика обліку та оподаткування страв і купованих товарів у ресторанному господарстві. Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тренди, виклики, міжнародний досвід: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 10 листопада 2023 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 113-114 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43871 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тренди, виклики, міжнародний досвід" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy_conf_10_11_23-114-115.pdf | 150.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.