Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43871
Title: Методика обліку та оподаткування страв і купованих товарів у ресторанному господарстві
Authors: Чабанюк, О. М.
Кузьмінська, К. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Чабанюк О. М., Кузьмінська К. І. Методика обліку та оподаткування страв і купованих товарів у ресторанному господарстві. Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тренди, виклики, міжнародний досвід: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 10 листопада 2023 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 113-114
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43871
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тренди, виклики, міжнародний досвід"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy_conf_10_11_23-114-115.pdf150.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.