Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 222 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Інноваційна активність як конкурентна перевага ресторанного господарстваГотраш, Д. А.
2022Ретроспектива розвитку ресторанного бізнесу в УкраїніБритвєнко, А. С.; Бригіна С. І, С. І.
2022Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесівЖуков, В. В.
2022Поведінка споживачів ресторанних послуг: кореляції військового часуБовш, Л. А.
2022Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волоконОлійник, С. Г.; Болховітіна, О. І.
2022Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тискомМамченко, Л. Є.; Скирда, О. Є.
2022Сучасні реалії судової товарознавчої експертизи в умовах російського вторгнення в УкраїнуМартосенко, М. Г.; Шурдук, І. В.
2022Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусуМамченко, Л. Є.; Духовнікова, К. А.
2022Значення експертної оцінки під час ідентифікації товарів на митниціЛук’янов, Р. В.; Сорокіна, С. В.
2022Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктівОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.