Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 222 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
23
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Інноваційна активність як конкурентна перевага ресторанного господарства
Готраш, Д. А.
2022
Ретроспектива розвитку ресторанного бізнесу в Україні
Бритвєнко, А. С.
;
Бригіна С. І, С. І.
2022
Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесів
Жуков, В. В.
2022
Поведінка споживачів ресторанних послуг: кореляції військового часу
Бовш, Л. А.
2022
Щодо використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива з підвищеним вмістом харчових волокон
Олійник, С. Г.
;
Болховітіна, О. І.
2022
Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском
Мамченко, Л. Є.
;
Скирда, О. Є.
2022
Сучасні реалії судової товарознавчої експертизи в умовах російського вторгнення в Україну
Мартосенко, М. Г.
;
Шурдук, І. В.
2022
Дослідження впливу концентрату сироваткового білка на формування структури мусу
Мамченко, Л. Є.
;
Духовнікова, К. А.
2022
Значення експертної оцінки під час ідентифікації товарів на митниці
Лук’янов, Р. В.
;
Сорокіна, С. В.
2022
Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктів
Одарченко, Д. М.
;
Соколова, Є. Б.
Discover
Author
6
Худавердієва, В. А.
5
Акмен, В. О.
5
Бабко, Н. М.
5
Сорокіна, С. В.
4
Кудряшов, А. І.
4
Мерчанський, В. В.
4
Олініченко, К. С.
3
Безгінова, Л. І.
3
Грабовська, О. В.
3
Гібкін, К. Р.
.
next >
Date issued
221
2022
Has File(s)
221
true