Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 222 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
23
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Моніторинг конкурентоспроможності туристичних підприємств
Мерчанський, В. В.
2022
Основні аспекти відновлення сфери туризму в Україні
Тучковська, І. І.
2022
Тенденції розвитку туризму в умовах глобалізації
Сємєйкіна, А. С.
2022
Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищення
Горєлков, Д. В.
;
Мироненко, В. С.
2022
Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання
Грабовська, О. В.
;
Овчаренко, О. Р.
;
Бельмас А. О.
2022
Використання цукрозамінників у технології низькокалорійних солодких соусів
Бандуренко, Г. М.
;
Олексієнко, А.-Є. С.
2022
Порядок проведення ідентифікації дорогоцінних металів та сплавів
Акмен, В. О.
;
Скирда, О. Є.
;
Одарченко, М. С.
2022
Сучасні тенденції у сфері продажу засобів для догляду за волоссям
Акмен, В. О.
;
Сорокіна, С. В.
;
Більчук, О. С.
2022
Використання рослинних добавок у технології концентратів солодких страв
Артамонова, М. В.
2022
Молекулярна технологія приготування холодних страв і закусок
Бойчук, О. Л.
Discover
Author
6
Худавердієва, В. А.
5
Акмен, В. О.
5
Бабко, Н. М.
5
Сорокіна, С. В.
4
Кудряшов, А. І.
4
Мерчанський, В. В.
4
Олініченко, К. С.
3
Безгінова, Л. І.
3
Грабовська, О. В.
3
Гібкін, К. Р.
.
next >
Date issued
221
2022
Has File(s)
221
true