Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 222.
назад
1
2
3
4
5
6
...
23
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Моніторинг конкурентоспроможності туристичних підприємств
Мерчанський, В. В.
2022
Основні аспекти відновлення сфери туризму в Україні
Тучковська, І. І.
2022
Тенденції розвитку туризму в умовах глобалізації
Сємєйкіна, А. С.
2022
Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищення
Горєлков, Д. В.
;
Мироненко, В. С.
2022
Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживання
Грабовська, О. В.
;
Овчаренко, О. Р.
;
Бельмас А. О.
2022
Використання цукрозамінників у технології низькокалорійних солодких соусів
Бандуренко, Г. М.
;
Олексієнко, А.-Є. С.
2022
Порядок проведення ідентифікації дорогоцінних металів та сплавів
Акмен, В. О.
;
Скирда, О. Є.
;
Одарченко, М. С.
2022
Сучасні тенденції у сфері продажу засобів для догляду за волоссям
Акмен, В. О.
;
Сорокіна, С. В.
;
Більчук, О. С.
2022
Використання рослинних добавок у технології концентратів солодких страв
Артамонова, М. В.
2022
Молекулярна технологія приготування холодних страв і закусок
Бойчук, О. Л.
Перегляд
Автор
6
Худавердієва, В. А.
5
Акмен, В. О.
5
Бабко, Н. М.
5
Сорокіна, С. В.
4
Кудряшов, А. І.
4
Мерчанський, В. В.
4
Олініченко, К. С.
3
Безгінова, Л. І.
3
Грабовська, О. В.
3
Гібкін, К. Р.
.
далі >
за датою випуску
221
2022
Has File(s)
221
true