Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 222 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Моніторинг конкурентоспроможності туристичних підприємствМерчанський, В. В.
2022Основні аспекти відновлення сфери туризму в УкраїніТучковська, І. І.
2022Тенденції розвитку туризму в умовах глобалізаціїСємєйкіна, А. С.
2022Шляхи вдосконалення якості обробки субпродуктів ІІ категорії та апаратурне оформлення процесу їх очищенняГорєлков, Д. В.; Мироненко, В. С.
2022Технологія низькокалорійного майонезного соусу для спеціального дієтичного споживанняГрабовська, О. В.; Овчаренко, О. Р.; Бельмас А. О.
2022Використання цукрозамінників у технології низькокалорійних солодких соусівБандуренко, Г. М.; Олексієнко, А.-Є. С.
2022Порядок проведення ідентифікації дорогоцінних металів та сплавівАкмен, В. О.; Скирда, О. Є.; Одарченко, М. С.
2022Сучасні тенденції у сфері продажу засобів для догляду за волоссямАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Більчук, О. С.
2022Використання рослинних добавок у технології концентратів солодких стравАртамонова, М. В.
2022Молекулярна технологія приготування холодних страв і закусокБойчук, О. Л.