Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 131-140 of 222 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
11
12
13
14
15
16
17
...
23
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Взаємна обумовленість географії та туризму
Худавердієва, В. А.
;
Воробйов, І. А.
2022
Географія туризму як галузь географічних знань
Худавердієва, В. А.
2022
Стартапи в індустрії туризму і гостинності
Чайка, Т. Ю.
;
Павленко, Л. Р.
2022
Ресторанний бізнес під час війни
Аштаєва, Н. Л.
2022
Тrends in the global hotel business of the luxury segment
Tezcan, E.
;
Polupan, V.
2022
Результати дослідження вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробів
Колесник, В. В.
;
Пенкін, А. К.
;
Кудряшов, А. І.
2022
Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованого
Колесник, В. В.
;
Пенкін, А. К.
;
Кириллова, С. О.
2022
Технологія інкапсулювання для захисту біологічно активних сполук від впливу зовнішнього середовища
Грабовська, О. В.
;
Авраменко, А. Д.
2022
Використання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктах
Грабовська, О. В.
;
Горобченко, О. С.
;
Коверник, Н. О.
;
Олійник, В. М.
2022
Органолептичне оцінювання якості хліба пшеничного, збагаченого культурою Medusomyces gisevi
Звягінцева, О. В.
;
Франчук, Є. Р.
Discover
Author
6
Худавердієва, В. А.
5
Акмен, В. О.
5
Бабко, Н. М.
5
Сорокіна, С. В.
4
Кудряшов, А. І.
4
Мерчанський, В. В.
4
Олініченко, К. С.
3
Безгінова, Л. І.
3
Грабовська, О. В.
3
Гібкін, К. Р.
.
next >
Date issued
221
2022
Has File(s)
221
true