Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4357
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЛебединець, І. В.-
dc.date.accessioned2022-08-05T17:55:23Z-
dc.date.available2022-08-05T17:55:23Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Михайлов В. М., Лебединець І. В. Удосконалення комбінованого ІЧ-апарата. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 66-70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4357-
dc.description.abstractОписано заходи, направлені на вдосконалення роботи комбінованого теплового апарата, що працює на основі ІЧ-випромінювання. Установлено місця найбільш раціонального розташування нагрівачів, положення яких можна змінювати за допомогою поворотного механізму.uk_UA
dc.description.abstractThe measures, directed on the improvement of work of the combined thermal vehicle which works on the basis of ІR-radiation, are described. The places of rational location of heaters are set, position of which to change by a turning mechanism.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectІЧ-випромінюванняuk_UA
dc.subjectІЧ-апаратuk_UA
dc.titleУдосконалення комбінованого ІЧ-апаратаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_12.pdf228.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.