Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43521
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄсінова, Н. І.-
dc.contributor.authorПересада, Н. О.-
dc.date.accessioned2023-12-13T07:39:10Z-
dc.date.available2023-12-13T07:39:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПересада Н. О. Методи управління мотивацією праці. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Єсінова Н. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 36-37.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43521-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМетоди управління мотивацією праціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_36-37.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.