Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43521
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Єсінова, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Пересада, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-13T07:39:10Z | - |
dc.date.available | 2023-12-13T07:39:10Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Пересада Н. О. Методи управління мотивацією праці. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Єсінова Н. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 36-37. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43521 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Методи управління мотивацією праці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_36-37.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.