Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43519
Title: | Трудовий ресурс як основний актив компанії |
Authors: | Олініченко, І. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Круглова, О. А. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Олініченко І. В. Трудовий ресурс як основний актив компанії. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Круглова О. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 34-35. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43519 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_34-35.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.