Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43481
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолупанов, В. М.-
dc.contributor.authorКульбаба, С. В.-
dc.date.accessioned2023-12-12T13:21:36Z-
dc.date.available2023-12-12T13:21:36Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПолупанов В. М., Кульбаба С. В. Елементи базової структури та складових змісту електронного підручника. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 120 «Технічні системи і технології тваринництва». 2012. С. 80-82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43481-
dc.description.abstractВ статті представлено бачення структури, складових змісту електронного підручника та мінімалних знань при використанні програмної оболонки призначеної для об'єднання наявного учбового матеріалуuk_UA
dc.description.abstractVision of structure is presented in the article, constituents of maintenance of electronic textbook and of minimum knowledges at the use of shell the program intended for the association of present educational materialuk_UA
dc.description.abstractВ статье представлено виденье структуры, составляющих содержания электронного учебника и минималных знаний при использовании программной оболочки предназначенной для объединения имеющегося учебного материалаuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 120-
dc.titleЕлементи базової структури та складових змісту електронного підручникаuk_UA
dc.title.alternativeElements of base structure and making maintenances of electronic texbookuk_UA
dc.title.alternativeЭлементы базовой структуры и составляющих содержания электронного учебникаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 120: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_120_2012_80-82.pdf269.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.