Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43478
Title: Сучасний стан та тенденції розвитку суші-ресторанів у світі
Authors: Лисюк, А. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Смірнова, П. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк А. І. Сучасний стан та тенденції розвитку суші-ресторанів у світі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Смірнова П. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 28-29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43478
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_28-29.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.