Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43466
Title: Вибір стратегічної альтернативи зі створення нового ринкового простору
Authors: Зонвіре, О.
metadata.dc.contributor.advisor: Бугріменко, Р. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зонвіре О. Вибір стратегічної альтернативи зі створення нового ринкового простору. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Бугріменко Р. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 18-19.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43466
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_18-19.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.