Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43465
Название: Економіка виробництва продукції тваринництва та бухгалтерській облік: курс лекцій зі спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Авторы: Білоусько, Таміла Юріївна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Білоусько Т. Ю. Економіка виробництва продукції тваринництва та бухгалтерській облік: курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Х.: ДБТУ, 2023. 110 с
Краткий осмотр (реферат): Курс лекцій з дисципліни «Економіка виробництва продукції тваринництва та бухгалтерській облік» викладений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти економіки виробництва продукції тваринництва, визначено економічні засади функціонування основних галузей тваринництва, формування попиту і пропозиції на продукцію тваринництва, формування витрат, визначення і оцінка функціонування авансованого і власного капіталу в галузі, формування інтенсивного типу її розвитку, ринкове ціноутворення і проблеми цінової конкурентоспроможності продукції тваринництва, питання вимірювання та аналізу ефективності виробництва відповідно до вимог нових Стандартів бухгалтерського обліку в Україні тощо. Призначено для здобувачів закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43465
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_Ekon_vyrob_tvar_bukh_oblik_23.pdf1.9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.