Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43431
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Палій, А. П. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T10:30:35Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T10:30:35Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Палій А. П. Оптимізація прийому підгону високопродуктивних корів в доїльний зал. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 120 «Технічні системи і технології тваринництва». 2012. С. 38-46. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43431 | - |
dc.description.abstract | Розглянуті режими роботи механізованого підгонщика в 10 секунд, 11-15 секунд, 16-25 секунд та 26-35 секунд за величини технологічної групи 40-71 голова | uk_UA |
dc.description.abstract | Рассмотрены режимы работы механизированного подгонщика в 10 секунд, 11-15 секунд, 16-25 секунд и 26-35 секунд при величине технологической группы 40-71 голова | uk_UA |
dc.description.abstract | The modes of operations of mechanized subchase are considered in 10 seconds, 11-15 seconds, 16-25 seconds and 26-35 seconds at the size of technological group a 40-71 head | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 120 | - |
dc.title | Оптимізація прийому підгону високопродуктивних корів в доїльний зал | uk_UA |
dc.title.alternative | Оптимизация приема подгонка высокопродуктивных коров в доильный зал | uk_UA |
dc.title.alternative | Optimization of reception subchase of highly productive cows in a milking hall | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 120: Технічні системи і технології тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_120_2012_38-46.pdf | 352.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.