Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43419
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нанка, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T09:18:56Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T09:18:56Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Нанка О. В. Математичні моделі процесів подрібнення зернових кормів і їх аналіз. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 120 «Технічні системи і технології тваринництва». 2012. С. 3-8. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43419 | - |
dc.description.abstract | Виконано аналіз найбільш поширених математичних моделей подрібнення твердих речовин та встановлена їх придатність при інтенсифікації процесів подрібнення зернових кормів | uk_UA |
dc.description.abstract | Выполнен анализ наиболее распространенных математических моделей измельчения твердых веществ установлена их пригодность при интенсификации процессов измельчения зерновых кормов | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of the most widespread mathematical models of grinding down of hard matters is executed and their fitness is set during intensification of processes of grinding down corn forages | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 120 | - |
dc.title | Математичні моделі процесів подрібнення зернових кормів і їх аналіз | uk_UA |
dc.title.alternative | Математические модели процессов измельчения зерновых кормов и их анализ | uk_UA |
dc.title.alternative | Mathematical models of processes of corn forages and their analysis | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 120: Технічні системи і технології тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_120_2012_3-8.pdf | 341.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.