Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/431
Title: | Цифровий маркетинг як інструмент формування конкурентних переваг підприємства |
Authors: | Новічіхіну, П. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Жегус, Олена Валентинівна |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра маркетингу та медіакомунікацій |
Keywords: | цифрова трансформація;інтернет-маркетингу;цифровий маркетинг;ресторанне господарство;стратегія цифрового маркетингу |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Новічіхін П. О. Цифровий маркетинг як інструмент формування конкурентних переваг підприємства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 075 Маркетинг; наук. кер. О. В. Жегус; Харків, 2021. 79 с. |
Abstract: | Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в необхідності розвитку теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо впровадження та освоєння сучасних цифрових технологій у процесі маркетингової діяльності в підприємствах ресторанного господарства для забезпечення можливостей виживання та подальшого розвитку в умовах сучасних викликів. Метою роботи є розвиток теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо використання інструментів та технологій цифрового маркетингу в закладах ресторанного господарства. Відповідно до встановленої мети поставлені і вирішені такі завдання: - розглянуто сутність та особливості цифрового маркетингу; - охарактеризовано канали, інструменти та технології цифрового маркетингу - визначено особливості цифрового маркетингу в закладах ресторанного господарства; - виявлено стан та тенденції цифрової трансформації в ресторанному бізнесі; - проаналізовано та визначено проблеми маркетингової діяльності кафе «Кристал»; - охарактеризовано особливості використання цифрового маркетингу в кафе «Кристал»; - розвинуто методичний інструментарій формування стратегії цифрового маркетингу закладу ресторанного господарства; - розроблено практичні рекомендації щодо реалізації стратегії цифрового маркетингу для кафе «Кристал» Об’єктом дослідження є теоретичні і практичні аспекти впровадження та використання цифрового маркетингу як джерела формування конкурентних переваг підприємства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/431 |
Appears in Collections: | 075 - "Маркетинг" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Novichikhin_MRZ-30m.pdf Restricted Access | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Novichikhin_MRZ-30m_annotation.pdf Restricted Access | 432.86 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.