Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43049
Назва: Тенденції розвитку та підвищення ефективності олійно-жирового виробництва
Автори: Півень, А. В.
Науковий керівник : Мазнєв, Г. Є.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Півень А. В. Тенденції розвитку та підвищення ефективності олійно-жирового виробництва. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 125 «Економічні науки». наук. кер. Г. Є. Мазнєв. 2012. С. 337-343.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто та проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку олійно- жирового комплексу, визначено напрями підвищення ефективності виробництва.
It is considered and analyzed the modern state and progress trends of oily-fatty complex, certainly directions of increase of efficiency of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43049
Розташовується у зібраннях:Випуск 125: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_125_2012_51.pdf294.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.