Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43049
Назва: | Тенденції розвитку та підвищення ефективності олійно-жирового виробництва |
Автори: | Півень, А. В. |
Науковий керівник : | Мазнєв, Г. Є. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Півень А. В. Тенденції розвитку та підвищення ефективності олійно-жирового виробництва. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 125 «Економічні науки». наук. кер. Г. Є. Мазнєв. 2012. С. 337-343. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто та проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку олійно- жирового комплексу, визначено напрями підвищення ефективності виробництва. It is considered and analyzed the modern state and progress trends of oily-fatty complex, certainly directions of increase of efficiency of production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43049 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 125: Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_125_2012_51.pdf | 294.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.