Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43038
Назва: Сутність якості продукції виробництва овочів закритого грунту
Автори: Сисенко, Л. М.
Науковий керівник : Онегіна, В. М.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сисенко Л. М. Сутність якості продукції виробництва овочів закритого грунту. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 125 «Економічні науки». наук. кер. В. М. Онегіна. 2012. С. 263-267.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена питанням визначення та формування якості продукції виробництва овочів закритого ґрунту.
Article is devoted to identifying and forming quality of greenhouse vegetables.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43038
Розташовується у зібраннях:Випуск 125: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_125_2012_40.pdf336.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.