Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42648
Title: | Методи контролю харчової продукції |
Authors: | Фощан, Андрій Леонтійович |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: б. в. |
Citation: | Методи контролю харчової продукції: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: А.Л. Фощан. Харків : б. в., 2023. 68 с. |
Abstract: | Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Методи контролю харчової продукції». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42648 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_LR_Metody kontrolyu KHP_23.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.