Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42624
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛук’янов, І. М.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorКісь-Коркіщенко, Л. В.-
dc.date.accessioned2023-11-22T11:00:28Z-
dc.date.available2023-11-22T11:00:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВивчення обладнання для відбору проб зерна: методичні рекомендації та завдання щодо виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: І. М. Лук’янов, О. В. Богомолов, П. В. Гурський, Л. В. Кісь-Коркіщенко. Х.: ДБТУ, 2023. 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42624-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Організація технологічних процесів елеваторної промисловості». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналупри його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностейuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВивчення обладнання для відбору проб зернаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Vidbir prob zerna_23.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.