Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42624
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лук’янов, І. М. | - |
dc.contributor.author | Богомолов, О. В. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Кісь-Коркіщенко, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T11:00:28Z | - |
dc.date.available | 2023-11-22T11:00:28Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Вивчення обладнання для відбору проб зерна: методичні рекомендації та завдання щодо виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: І. М. Лук’янов, О. В. Богомолов, П. В. Гурський, Л. В. Кісь-Коркіщенко. Х.: ДБТУ, 2023. 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42624 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Організація технологічних процесів елеваторної промисловості». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналупри його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Вивчення обладнання для відбору проб зерна | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Vidbir prob zerna_23.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.