Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42557
Title: Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів
Authors: Головешко, О. С.
Маліков, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Фоміна, І. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Головешко О. В., Маліков К. С. Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. І. М. Фоміна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 137.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42557
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.