Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42553
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorУшкаренко, Л. К.-
dc.date.accessioned2023-11-20T10:16:44Z-
dc.date.available2023-11-20T10:16:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУшкаренко Л. К. Сучасні підходи до збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Самохвалова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 134.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42553-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСучасні підходи до збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_131.pdf110.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.