Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42553
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Ушкаренко, Л. К. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-20T10:16:44Z | - |
dc.date.available | 2023-11-20T10:16:44Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ушкаренко Л. К. Сучасні підходи до збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Самохвалова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 134. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42553 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Сучасні підходи до збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_131.pdf | 110.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.