Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42549
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorОбіда, О. С.-
dc.date.accessioned2023-11-20T10:07:20Z-
dc.date.available2023-11-20T10:07:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОбіда О. С. Нормативні аспекти організації п'ятиразового харчування здобувачів середньої освіти. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Г. В. Запаренко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42549-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНормативні аспекти організації п'ятиразового харчування здобувачів середньої освітиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.typeDatasetuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.