Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42535
Title: Аналіз методів виготовлення безлактозної продукції
Authors: Донська, Д. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Мітіна, Н. Б.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Донська Д. Д. Аналіз методів виготовлення безлактозної продукції. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. Б. Мітіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 122.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42535
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.