Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42472
Назва: | Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії |
Автори: | Нагорний, Олександр Юрійович Котляр, Олег Володимирович |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків : РВВ ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії: конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 25 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42472 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_PURVRI_22.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.