Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42472
Назва: Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії
Автори: Нагорний, Олександр Юрійович
Котляр, Олег Володимирович
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків : РВВ ДБТУ
Бібліографічний опис: Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії: конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 25 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42472
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_PURVRI_22.pdf1.99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.