Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42436
Назва: Концентрування післяспиртової зернової барди мембранною дистиляцією
Інші назви: Концентрирование послеспиртовой зерновой барды мембранной дистиляцией
Concentration of grain bards membrane distillation
Автори: Корнієнко, Л. В
Змієвський, Ю. Г.
Мирончук, В. Г.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Корнієнко Л. В., Змієвський Ю. Г., Мирончук В. Г. Концентрування післяспиртової зернової барди мембранною дистиляцією. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 146 « Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2014. С. 104-107
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 146
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню процесу мембранної дистиляції при утилізації післяспиртової зернової барди. Експерементально підтвердженна можливість застосування мембранних методів. За результатами досліджень рекомендоване концентрування післяспиртової зернової барди до 25% сухих речовин.
Работа посвящена исследованию процесса мембранной дистилляции при утилизации послеспиртовой зерновой барды. Экспериментально подтверждена возможность использования мембранных методов. Рекомендованно концентрирование послеспиртовой зерновой барды до 25% сухих веществ.
The work deals with the membrane distillation at a post-grain utilization bards. Experimental confirmation of the applicability of membrane techniques. The research recommended concentration of grain bards to 25% solids
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42436
ISBN: 5-7987-0176 Х
Розташовується у зібраннях:Вип. 146: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_146_2014_20.pdf232.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.